Atentie la Bitdefender

Atunci cand vine vorba de securitatea datelor, TLH va recomanda sa aveti in vedere folosirea unui program antivirus cu licenta pentru a beneficia de actualizarile de securitate puse de la dispozitie de compania care a creat respectivul program. Uneori se mai intampla ca aceste programe sa aiba anumite defecte de functionare ce pot crea neplaceri in momente nepotrivite.

Un astfel de caz a fost raportat de catre clientii TLH care folosesc programul Bitdefender. In momentul in care incearca sa acceseze contul de Cpanel le apar una din urmatoarele erori:
– Google Chrome “Error code: ERR_CONTENT_DECODING_FAILED”
– Mozilla Firefox “”Content Encoding Error. The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.”

Bitdefender a lansat de curand un set de actualizari, pentru versiunea in limba engleza a programului, in care se specifica ca problema de logare in WHM/Cpanel a fost rezolvata. Astfel, va sugeram sa efectuati actualizarea catre versiunea 17.18 localizata pe limba engleza sau alternativ aveti in vedere schimbarea programului antivirus Bitdefender daca se intampla ca setul de actualizari sa nu rezolve problema.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *