Castigatori concurs TLH

In sfarsit am reusit, dupa lungi discutii si pareri, sa desemnam primele 3 locuri dintre articolele participante la CONCURSUL TLH

Acestea sunt :

LOCUL 1 : http://noapteaiguanei.wordpress.com/2010/01/22/top-level-hosting/
LOCUL 2 : http://bbogdan.wordpress.com/2010/01/12/cum-mi-a-schimbat-bloggingul-via%C8%9Ba-concurs/
LOCUL 3 : http://ideish.blogspot.com/2010/01/cum-mi-schimbat-blogging-ul-viata.html

Mai jos gasiti in format PDF lista completa a celor care au participat cu articole la concursul organizat de TLH.

https://www.tlh.ro/blog/concurs.pdf (in ordinea inregistrarii articolelor in concurs).

Ca si concluzie a acestui concurs va putem spune ca majoritatea articolelor au fost foarte bune, de aceea si desemnarea castigatorilor a fost destul de complicata, chiar si la experienta celor care au facut parte din juriu.

Castigatorii vor fi contactati telefonic de catre un reprezentant TLH, pentru a afla cum pot intra in posesia premiilor.

Multumim juriului pentru obiectivitate in desemnarea primelor 3 locuri si de asemenea multumim tuturor participantilor la acest concurs .

Cu siguranta, in curand vor urma si alte concursuri cu mult mai multe premii,  cu alte teme, care speram sa fie cel putin la fel de interesante .

Va multumim,
Echipa TLH

Distribuie acest articol

7 thoughts on “Castigatori concurs TLH

 1. Felicitari castigatorilor si nu omorati juriul :) Votul a fost corect la toti! Astea sunt rezultatele, unii au dat note mici, altii mari ptr acelasi articol, fiecare a urmarit anumite aspecte.
  Personal tin sa contrazic paragraful din post care spune “majoritatea articolelor au fost foarte bune” eu zic ca multe au fost foarte slabe, insa destule au fost foarte bune!
  Multi nu au inteles ca “o sa ma apuc de treaba daca castig” sau “o sa scriu constant daca am domeniu” sunt doar niste aiureli, nu astea erau temele de dezvoltat, nu milogeala. Am apreciat oamenii care au fost sinceri, am apreciat foarte mult sinceritatea pentru ca eu sunt o persoana caruia nu-i plac cei ce milogesc.
  Mi-a placut articolul de pe noapteaiguanei, recunosc ca a fost singurul 10 pe care l-am dat, insa au fost si destule note de 8 si 9, nu ati dori sa stiti cate note sub 4 au fost, cred ca am judecat just, am vazut potentialul articolului si mi s-a parut ca domnisoara “campioana” :) a fost cea mai sincera “nu stiu tehnic, dar pot judeca drept cumparator” a fost impresia mea, se pare ca si ceilalti au gandit la fel, imi pare rau ca nimeni nu a iesit in fata sa spuna cum si ce a gandit, poate eu o voi face pe blog,revenind: nu a cerut nimeni perle eminesciene, am vrut doar sinceritate si ceva preocupare, multe articole nu cred ca au durat mai mult de 15 minute de scris :( ceea ce m-a dezamagit.
  Fara suparari, pe multi va apreciez, mi-au placut blogurile voastre si va invit daca se vor mai face concursuri sa va inscrieti, veti avea sanse, poate pe viitor vor fi premiate si mai multe locuri(nu depinde de mine).
  Va salut si va doresc succes in toate si trafic mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *