SimpliQ System Message: 25/06/2009 11:48 AM

Stimati clienti,

Ieri, 24.06.2009 in jurul orei 14:15 a avut loc un fibercut major in zona noastra, care a afectat cateva circuite care faceau legatura intre noi si cativa provideri ai nostri. Pentru restabilirea conexiunilor a fost nevoie de inlocuirea unui tronson de 1-1.5 km de fibra optica.

Legatura a fost restabilita in jurul orei 15:30 cu unul din provideri. Din pacate capacitatea disponibila a fost redusa pana in jurul orei 19 cand am reusit sa facem o marire de urgenta a capacitatii. Dupa aceasta ora, totul a functionat normal desi se folosea un singur provider.

In aceasta dimineata, in jurul orei 11, datorita cresterii traficului, au aparut din nou congestii. In acest moment echipa de interventie lucreaza la inlocuirea tronsonului afectat ieri care ne asteptam sa fie remediat in aproximativ jumatate de ora (adica in jurul orei 12:15-12:30). Dupa aceasta totul va reveni la normal.

Vom reveni in cursul zilei de azi cu mai multe detalii si alte informatii despre ce alte masuri vom lua pentru a evita astfel de situatii pe viitor.

Cu stima,
Echipa SimpliQ

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *