Probleme DataCenter Simpliq

Din motive care nu au legatura cu firma  Top Level Hosting, datacenter-ul Simpliq, unde sunt gazduite serverele TLH a fost offline din cauza unor probleme tehnice incepand cu aproximativ ora 13:30 si au fost remediate in jurul orelor 16:30-17:00 .

Din pacate, problemele au aparut intr-un moment neprevazut si nu ne-au permis o anuntare prealabila a clientilor .O mare parte din firmele de hosting din Romania au fost afectate .

Ne cerem scuze pentru downtime-ul provocat .

La aceasta ora inca nu am primit vreo explicatie oficiala de la Simpliq referitor la ceea ce s-a intamplat, dar cu siguranta aceasta va urma .In principiu, cauza a fost o sectionare a fibrei optice (fibercut), destul de mare .Remedierea acestei probleme a durat  aproximativ 3 ore .

Mentionam, ca aceasta intrerupere a serviciilor NU a fost din vina TLH .

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati pe http://www.tlh.ro .

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 Comentarii la “Probleme DataCenter Simpliq”

  1. Alin D spune:

    Ma ingrijoreaza aceste caderi ale acestui datacenter.Ma uitam pe un forum, pe gazduire.info iar acolo se mai vorbeste despre down la Simpliq chiar de 2 ori.Prin septembrie 2008 si martie 2009

  2. Cade … cad si in afara, si in Olanda si in SUA, si computerele is masini, iar la server is chestii delicate de configurare ce mai dau rateu, se mai arde h-chestie se mai desprinde z cablu de net, partea rea e ca lasa Romania fara mare parte din site-uri online deoarece avem prea putine datacentere.

  3. ionel spune:

    Conform Robtex, Simpliq nu mai are backup la internet. Vezi http://www.robtex.com/as/as39758.html#graph


Lasa un comentariu