Top Level Hosting este dedicat asigurarii succesului tutoror clientilor care apeleaza la serviciile noastre, drept urmare am schimbat specificatiile serviciilor VPS oferite. Pentru a fi siguri ca alegerea efectuata va fi cea corecta am clasificat fiecare tip de VPS din ofera pe nivele, pornind de la VPS Level 1 si ajungand pana la VPS Level 5.

Fiecare tip de VPS ofera memorie RAM, putere de calcul, spatiu pe disc si uplink de 100 mbps in perfect echilibru cu costul aferent, dar cu un control mai mare fata de pachetele de gazduire prin existenta userului de tip root si accesul SSH.

Costurile sunt un alt criteriu de care am tinut cont atunci cand am construit noua oferta de VPS-uri, astfel ca acestea incep de la pretul de 9,99 euro/luna pentru 1 Gb de RAM, 2 nuclee de procesor plus 50 Gb de spatiu si ajung pana la 79,99 euro/luna pentru un VPS cu 8 Gb de RAM, 8 nuclee de procesor plus 150 Gb de spatiu. Indiferent de serviciul de VPS ales traficul aferent acestora este necontorizat.

VPS-urile marca TLH sunt oferite si in cadrul unor oferte promotionale. Pentru o perioada de facturare pe 12 luni, clientul nostru achita 10 luni si primeste 2 luni gratuit iar pentru o perioada de facturare pe 6 luni, se platesc doar 5 luni iar o luna de serviciu este oferita gratuit.

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *