SpamExperts – Protejați-vă de spam

SpamExperts

Protejați-vă de spam, phishing și e-mailuri cu viruși

În fiecare zi,  companii din întreaga lume trimit miliarde de emailuri prin care se transferă o cantitate vastă de informații. Ușurința utilizării și costul accesibil face ca e-mailul să rămână un mijloc eficient de comunicare în lumea modernă atât pentru informațiile personale, cât și pentru comunicarea la nivelul companiilor. Din acest motiv, nicio afacere modernă nu poate funcționa fără a avea o adresă de e-mail. 

Pentru o companie, reputația online este printre cele mai importante valori. Problema este că, cu cât reputația ta devine mai puternică online, cu atât cei rău intenționați vor să preia controlul asupra acesteia și să o folosească în propriile scopuri. TLH, fiind o gazdă web de succes, înțelege că securitatea e-mailului presupune unele măsuri suplimentare și vă oferă servicii e-mail de calitate.

Provocări pentru livrarea e-mailurilor 

Principala cauză a problemelor de livrare a e-mailului este deturnarea serverului de către persoane rău intenționate. În fiecare zi, miliarde de e-mailuri spam vizează utilizatorii de internet și funcționează ca sistem de livrare pentru programe malware, scheme de phishing și multe altele. Spam-ul reprezintă una din problemele majore ale mediului online reprezentând peste 70% din totalul e-mailurilor la nivel global. Din fericire, într-o lume a tehnologiei online, s-au descoperit modalități de a construi sisteme precum SpamExperts care ajută la protejarea acestora, iar Top Level Hosting este aici pentru a-l configura pentru tine!

Despre SpamExperts

SpamExperts reprezintă o platformă cloud de protecţie anti-spam si anti- malware cu o rată de detecție excepțională. SpamExperts este un filtru avansat de e-mail care scanează și filtrează e-mailurile primite pentru spam, viruși, phishing și alte atacuri legate de e-mail cu o precizie de 99,98%, care vine cu monitorizare 24x7x365 și actualizări automate.

Totodată, SpamExperts este unul dintre partenerii TLH cu ajutorul căruia vă oferim un serviciu premium de filtrare al spam-ului pentru a vă asigura că toate emailurile ce urmează a intra in casuța de inbox sunt legitime. Prin această modalitate, nu va mai trebui să vă ocupați de cantități mari de e-mailuri primite sub forma de spam.

Acum să vă explicăm cum funcționează pentru a înțelege de ce aveți nevoie de acest serviciu. Filtrul nostru de spam de intrare SpamExperts este un serviciu cloud cu o inteligență de neegalat în domeniul spam-ului. După ce solicitați activarea acestui serviciu, toate e-mailurile ce urmează a intra in casuța de inbox sunt mai întâi filtrate printr-un server SpamExperts si apoi livrate către serverul vostru de e-mail. Astfel, căsuța dvs. de e-mail va fi protejată împotriva spam-urilor, virușilor, phishing-ului și programelor malware. Mai mult, cu SpamExperts nu veți pierde niciodată e-mailuri legitime! E-mailurile detectate de SpamExperts ca având probleme vor fi puse în carantină și le veți putea vedea într-un panou, astfel încât să poată fi recuperate la cererea dvs.. Veți primi, de asemenea, un raport zilnic care listează e-mailurile aflate în carantină. Există cazuri cu totul excepționale când un e-mail detectat de SpamExperts este legitim (rată de fals pozitive de 0,0001%, sau mai puțin de unul la un milion), însă și în această situație există posibilitatea recuperării acestuia. 

Care sunt avantajele utilizării SpamExperts?

  • Preveniți ca spam-ul și virușii să intre în infrastructura dvs – SpamExperts are o precizie de filtrare a mesajelor de tip spam și care conțin viruși extraordinară, de peste 99.98%, astfel că utilizand acest filtru  profesionist  ai garantia ca email-urile primite in inbox sunt sigure. Astfel, prin protecția asigurată de SpamExperts se reduce riscul ca angajații dvs.  să deschidă fără să știe atașamente dăunătoare și să devină victime ale atacurilor de tip phishing;
  • Creșteți productivitatea echipei dvs. – angajații dvs. vor economisi o cantitate semnificativă de timp prin faptul că nu se vor mai ocupa de mesajele spam zilnice. Astfel, timpul economisit poate fi investit în câteva idei creative care cu siguranță vor aduce beneficii afacerii dvs.;
  • Vă salvați resursele web valoroase – cu o monitorizare 24x7x365 și actualizări automate, SpamExperts vă asigură că numai e-mailurile relevante vor intra în casuța de e-mail, astfel încât să vă puteți salva resursele web și să reduceți încărcarea infrastructurii dvs. de rețea și puteți economisi până la 80% din resursele hardware actuale alocate pentru email.
  • Adăugați continuitate infrastructurii de email – Dacă serverul pe care este găzduită adresa de e-mail cade, nu trebuie să vă faceți griji  pentru că filtrul de intrare al SpamExpert vă va accepta e-mailurile și le va pune în coadă, iar acestea vor fi trimise automat când serverul funcționează;

Cum activați SpamExperts?

TLH oferă serviciul SpamExperts gratuit pentru majoritatea pachet de găzduire web shared și este activat la cererea dvs.! Ne gestionăm serviciile pe deplin și, prin urmare, echipa noastră calificată vă ajută în toate operațiunile, de la configurare până la gestionarea conturilor de e-mail, fără a vă costa suplimentar.

Sunteți acum interesat de activarea serviciului SpamExperts? Contactați-ne!

Distribuie acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *