Testeaza 10 zile gazduirea web de la TLH

Comanda un pachet de gazduire web de la TLH si ai la dispozitie 10 zile pentru a testa serviciile, stabilitatea si suportul tehnic oferite de TLH.

In cazul in care nu esti multumit de serviciile oferite poti renunta oricand la ele fara nicio obligatie financiara.

Pentru a putea testa este nevoie doar sa plasati o comanda online pe site-ul nostru.

De asemenea trebuie sa aveti deja un nume de domeniu pentru a putea testa toate functionalitatile pachetului de gazduire web ales de dvs.

Distribuie acest articol

5 thoughts on “Testeaza 10 zile gazduirea web de la TLH

  1. Am cautat sa ma mut de la actuala gazduire si am gasit posibilitatea la TLH de a testa ceea ce ofera inainte de a face plata.

    Comanda a fost activata in 10 min de plasarea ei, am schimbat DNS-urile domeniului meu, care surprinzator in 1-2 ore au fost propagate si am inceput sa ma joc cu contul de gazduire. Sunt foarte multumit de serviciile oferite.

  2. Periaoda asta de test este foarte bine venita. N-am vazut la multe firme de hosting din Romania sa poti testa 10 zile si sa te decizi daca ramai la ei sau nu.

    Sunt client la o alta firma acum dar ma tenteaza sa testez si un pachet de gazduire web de la TLH.

  3. Ce pot sa spun…eu mi-am luat si gazduire si domeniu de la TLH. Nu prea am avut cum sa testez foarte multe pentru ca domeniul se activeaza doar dupa ce fac plata.

    Totusi am incercat FTP/Cpanel, am facut 2 instalari de Joomla si WordPress direct din Cpanel si totul se pare ca este OK. Dupa ce achit sper sa nu am vreo surpriza. Este un proiect web de inceput si vreau sa calc cu dreptul. Am incredere.

  4. Am testat 5 zile si am fost extrem de multumit de serviciile oferite. Serverele se misca super repede, iar suportul tehnic este de nota 10. Sper sa nu fie probleme pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *