Wordfence – protectie pentru platforma WordPress

wordfence
Platforma WordPress este la ora actuala destul de populara printre cei pasionati de a detine un blog. Fie ca este vorba de un mic proiect sau de o comunitate, WordPress permite o multitudine de modificari structurale si vizuale.

Aceiasi popularitate atrage atentia si celor interesati sa exploateze diferite vulnerabilitati pentru a injecta cod malitios. Pe langa verificarea periodica dupa actualizari este recomandat sa aveti in vedere si folosirea pluginului numit Wordfence. Pluginul este asemenea unui antivirus care verifica si indica fisierele ce au o potentiala problema de securitate.

Pluginul Wordfence poate fi instalat direct din cadrul platformei WordPress, sectiunea Plugins, Add new, de la Searh Plugins. O data ce ati apasat pe Install, acest plugin va fi instalat si va aparea in meniul de administrare al platformei. Va recomandam sa setati o adresa de mail pentru a primi notificari de securitate ce au legatura cu site-ul.

Distribuie acest articol

One thought on “Wordfence – protectie pentru platforma WordPress

  1. recomand prudenta cu wordfence-ul. are el multe facilitati dar isi baga nasul si e greu de scos daca ai conflicte cu alte pluginuri cum am avut eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *