Gazduire web hosting si inregistrare domenii

0376.448.019, Luni - Vineri 08:30 - 20:30

Garantie 30 zile

Returnare bani in 30 zile

Pentru a demonstra calitatea serviciilor noastre de gazduire site, va oferim garantia returnarii banilor in 30 de zile. Daca nu sunteti multumit de calitatea serviciilor de gazduire web, oferite in primele 30 de zile de la activare, va vom returna toti banii. Fara conditii. Fara intrebari. Garantia nu se aplica celorlalte servicii oferite. Acestea includ, dar nu sunt limitate la: inregistrare domenii, certificate SSL, servere VPS, servere dedicate, licente, etc. Conturile care sunt suspendate din cauza incalcarii contractului de gazduire web nu beneficiaza de aceasta garantie.

Renuntarea la serviciile oferite

Renuntarea la servicii se poate face oricand, in primele 30 de zile de la activare, urmand procedura de mai jos.

Trimiteti prin fax la numarul 0348-815.234 sau prin email la office@tlh.ro urmatoarele documente:

1) Cerere de reziliere a contractului de gazduire web, stampilata si(sau) semnata de persoana imputernicita prin contract.
2) Copie dupa Certificatul de Inmatriculare al societatii dvs. (valabil pentru persoane juridice)
3) Copie dupa actul de identitate al persoanei care semneaza cererea.

Toate cererile sunt procesate in 48h de la primirea documentelor de mai sus. Din acel moment datele dvs. vor fi sterse din sistemul nostru si vom inceta emiterea de facturi.
Cererile incomplete, care nu contin toate documentele cerute mai sus, nu vor fi luate in considerare din motive evidente de securitate.