Infrastructura TLH, Siguranta pentru site-urile dumneavoastra

0376.448.019, Luni - Vineri 08:30 - 20:30

Infrastructura gazduire web

Pentru a putea garanta clientilor nostri un serviciu de calitate, TLH ofera servicii de gazduire web in Centre de Date profesionale din Bucuresti si Pitesti.

Conturile de gazduire, atat pentru hosting-ul shared cat si pentru serverele virtuale, sunt oferite de TLH pe servere performante de ultima generatie.

Centrul de Date care gazduieste serverele TLH, ofera o conexiune la internet de 4 Gbps (banda contractata de la 5 provideri) si o capacitate de transport si routare de 20 gbps, ceea ce asigura clientilor nostri o conectivitate superioara si un UPTIME garantat de 99.9%.

Servere performante

TLH ofera servicii de gazduire web pe servere HP Proliant DL-120 G7 si DL-380 G7, echipate cu procesoare Intel XEON Quad-Core si minim 16 GB memorie RAM ECC.

Hard-disk-urile care sunt instalate pe aceste servere, au capacitati de 1 TB Sata sau SSD dispuse in sistem RAID10 ce ofera siguranta datelor si viteze superioare de incarcare a site-urilor.

Aceste sisteme puternice, asigura stabilitate site-urilor gazduite la TLH, o incarcare foarte scazuta a serverelor si fiabilitate, astfel incat toate site-urile clientilor nostri de gazduire web sa functioneze in cele mai bune conditii.

Retea de mare capacitate

Conectivitatea retelei pe care opereaza TLH serviciile de gazduire web, asigura o capacitate de minim 4 Gbps. Legatura la internet este asigurata de mai multi furnizori de servicii internet, pentru a asigura in orice moment backup-ul conexiunii.

In Romania, avem peering cu majoritatea providerilor de servicii internet, astfel oferind clientilor nostri viteze superioare de acces catre serverele TLH din orice locatie.

Datacenter in Bucuresti - ROMANIA

Serverele TLH se afla in BUCURESTI - Romania, intr-un Centru de Date privat.
DataCenter-ul este dotat cu tehnologii si echipamente de retea de ultima generatie, solutii profesionale de protectie a serverelor si sisteme de monitorizare si securitate non-stop.

V-am convins? Daca nu, va invitam sa testati timp de 15 zile serviciile de Gazduire WEB oferite de TLH.