Infrastructura TLH, Siguranta pentru site-urile dumneavoastra

0376.448.019, Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Infrastructura gazduire web

Pentru a putea garanta clientilor nostri un serviciu de calitate, Top Level HOSTING ofera servicii de gazduire web in Centre de Date profesionale din Bucuresti si Pitesti.

Conturile de gazduire, atat pentru hosting-ul shared cat si pentru serverele virtuale, sunt oferite de TLH pe servere performante de ultima generatie.

Centrul de Date care gazduieste serverele TLH, ofera o conexiune la internet de 4 Gbps (banda contractata de la 5 provideri) si o capacitate de transport si routare de 20 gbps, ceea ce asigura clientilor nostri o conectivitate superioara si un UPTIME garantat de 99.9%.

Servere performante

TLH ofera servicii de gazduire web pe servere HP Proliant DL-120 G7 si DL-380 G7, echipate cu procesoare Intel XEON Quad-Core si minim 16 GB memorie RAM ECC.

Hard-disk-urile care sunt instalate pe aceste servere, au capacitati de 1 TB Sata sau SSD dispuse in sistem RAID10 ce ofera siguranta datelor si viteze superioare de incarcare a site-urilor.

Aceste sisteme puternice, asigura stabilitate site-urilor gazduite la TLH, o incarcare foarte scazuta a serverelor si fiabilitate, astfel incat toate site-urile clientilor nostri de gazduire web sa functioneze in cele mai bune conditii.

Retea de mare capacitate

Conectivitatea retelei pe care opereaza TLH serviciile de gazduire web, asigura o capacitate de minim 4 Gbps. Legatura la internet este asigurata de mai multi furnizori de servicii internet, pentru a asigura in orice moment backup-ul conexiunii.

In Romania, avem peering cu majoritatea providerilor de servicii internet, astfel oferind clientilor nostri viteze superioare de acces catre serverele TLH din orice locatie.

Datacenter in Bucuresti - ROMANIA

Serverele Top Level Hosting se afla in BUCURESTI - Romania, intr-un Centru de Date privat.
DataCenter-ul este dotat cu tehnologii si echipamente de retea de ultima generatie, solutii profesionale de protectie a serverelor si sisteme de monitorizare si securitate non-stop.

V-am convins? Daca nu, va invitam sa testati timp de 15 zile serviciile de Gazduire WEB oferite de TLH.